Menü

BVSC Napló: Bajnokságok vége, edzések kezdete

2020. Május 11
1073
BVSC Napló: Bajnokságok vége, edzések kezdete

Felemás héten vagyunk túl, hiszen eldőlt, a labdarúgók és a vízilabdázók számára is véget ért a szezon. Ennek ellenére volt okunk az örömre is, ugyanis bár szigorú szabályok mellett, de több sportolónk számára is megkezdődtek a közös edzések.

A tömeges érintkezés továbbra is komoly veszély, ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség múlt kedden azt a döntést hozta, hogy nem folytatódnak többek között a BLSZ I. osztály, valamint az utánpótlás-bajnokságok küzdelmei sem. Bár nem hirdetnek bajnokot, de a BVSC felnőtt együttese a tabella első helyén állt, így feljutott az NB III-ba.

Régóta hallani a hazai vízilabdaéletben, hogy ki kellene használni a nyarat is a sportág népszerűsítésére. Úgy tűnik, hogy a járványhelyzet következtében megvalósul ez a terv. A Liga azt javasolta a szövetségnek, hogy nyáron rendezzék a Magyar Kupát, amit az MVLSZ el is fogadott hétfőn. Továbbá az is eldőlt, hogy törlik az idei bajnokságot.

Bár a következő szezonra még sokat kell várni több sportágban is, de szakosztályaink felnőtt sportolóinak már a múlt héten lehetőségük volt újra edzeniük létesítményeinkben. Ráadásul az utánpótlásnak sem kell már sokat várnia az újabb edzésekre a tervek szerint, ahogy hivatalos közleményünkben beszámoltunk róla. Viszont az otthoni tréningek sem maradtak el. Ezúttal legfiatalabb labdarúgóink és birkózóink otthoni edzéseibe engedtünk betekintést youtube-csatornánkon.

Befejeztük röplabda együtteseinket bemutató sorozatunkat, amelynek záró részeiben előbb a felnőtt csapat előszobájának számító U19-es gárda mesterével, Halmai Krisztiánnal beszélgettünk. Majd ezt követően az NB II-ben újoncként remekül teljesítő együttes vezetőedzőjét, Daróczi Gergelyt kérdeztük a jövőről is.

Biciklizett a Tour de France útvonalán, az Alpok után viszont mégis pályakerékpározó lett belőle. Amerikában szeretne továbbtanulni és országos csúcs a célja. Éppen a történelem érettségi után kérdeztük fiatal sportolónkat, Csengői Bálintot.

Birkózó szakosztályunk újabb fiatal edzőjével ismerkedtünk meg. Balla Márk még csak nyáron lesz 24 éves, de már lassan négy éve dolgozik edzőként. A BVSC üllői alközpontját vezeti, ahol egyre több gyerekkel foglalkozik.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz