Menü

BVSC Napló: Bajnoki címek és érmek

2021. Június 07
349
BVSC Napló: Bajnoki címek és érmek

Bár felnőtt csapataink számára lezárult a szezon, így is van miről írnunk a BVSC Naplóban, hiszen az egyéni sportágakban potyogtak a bajnoki címek és érmek a múlt héten!

Nagy bravúrt ért el a 19 esztendős Terék Norbert, aki a szegedi színekben induló 52 éves Vitsek Ivánnal megnyerte a felnőtt párosok versenyét az asztalitenisz országos bajnokságon! A duó először indult egymással, de az összeszokottság hiánya nem jelentett hátrányt.

Az utóbbi hétvégéken a vívóknál a párbajtőrözők és kardozók számára is megrendezték a korosztályos csapatbajnokságokat, ahol taroltak BVSC-s együtteseink. A junior férfi párbajtőr- és női kardcsapat ráadásul aranyérmes lett! A felnőtteknél Andrásfi Tibor megnyerte az őszi Európa-bajnokság előtti utolsó válogatót a párbajtőrözőknél, míg újonc kardozóink az országos bajnokságról szállították az érmeket!

Remekül sikerült úszóink számára a Kaposváron rendezett XCIII. Országos Ifjúsági Bajnokság. Fiataljaink 1 arany-, 4 ezüst- és 4 bronzéremmel zárták a négynapos viadalt!

Mozgásutánzó gyakorlatok, akadály-, sor- és váltóversenyek, ügyességi játékok segítik a gyermekek koordinált mozgásának fejlődését. Elsődleges cél a sokoldalú fizikai képességek játékos formában történő fejlesztése. Hogy ez hol lehetséges? A BVSC-Zugló kezdő birkózó táborában mindenképp. Jelentkezni itt lehet!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz