Menü

BVSC Napló: Aranyérmes utánpótlás

2020. Augusztus 10
824
BVSC Napló: Aranyérmes utánpótlás

Újabb sikeres héten vannak túl szakosztályaink. Előbb gyermek vízilabdázóink nyerték meg a nyári kupát, majd a Báder Júlia-Botyánszki Fanni kettős lett aranyérmes a hazai strandröplabda kupán. Közben felnőtt csapataink is jó eredményeket értek el!

Parádés hétvégét zárt a Báder Júlia, Botyánszki Fanni kettős a strandröplabdázók BVSC Kupáján. A lányok szombaton az U16-osok között ezüst-, míg vasárnap az U22-es korosztályban aranyérmet szereztek! A hazai versenyen több párosunk is jól szerepelt.

Március közepe óta először rendeztek felnőtt labdarúgó bajnokit a Szőnyi úton. 16 év után ismét az NB III-ban lépett pályára otthon a BVSC. A csapat pedig győzelemmel zárta le ezeket a szüneteket, miután 2-0-ra felülmúlta a Mezőkövesd II együttesét.

Férfi vízilabdázóink a Magyar Kupa felsőházában a korábbi forduló csoportelsőivel játszottak a Hajós Alférd Uszodában. Szűcs Levente együttese előbb a címvédő Fradi ellen mutatott szép teljesítményt a vereség ellenére (10-15), majd szombaton a Vasastól könnyen kikapott (5-11), de a Szolnokkal szemben közel állt a bravúrhoz (11-12). Szerdán már az 5-8. helyért játszhat a csapat.

Női vízilabdázóink kétszer is vízbe ugrottak a múlt héten a Magyar Kupa csoportkörében. Előbb a III. Kerületi TVE ellen nyertek szoros mérkőzésen idegenben 14-13-ra, majd a Honvédot győzték le 24-6-ra Petrovics Mátyás tanítványai a Szőnyi úton.

Nem csupán női és férfi felnőtt vízilabdázóink küzdenek ezekben a hetekben már versenykörülmények között, hanem utánpótlásunk is. Nagy Sándor irányításával megnyerte a BVSC a Szívós István Gyermek Kupát!

A „D” és a „C” csoportot követően folytattuk úszó utánpótlásunk bemutatását a Bagaméri Bence és Csütörtöki Marcell által irányított „B” csoporttal. A társaságnak több mint a fele döntőbe jutott a tavalyi bajnokságon és az ideit is jó eséllyel várhatta.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz