Menü

BVSC Napló: Aranyérmes birkózóink

2019. November 18
1512
BVSC Napló: Aranyérmes birkózóink

Szerencsére sok szép sikert könyvelhettek el sportolóink az elmúlt héten is, amelyek közül viszont kiemelkedik birkózó szakosztályunk eredménye. A fiúk 11 év után nyerték meg a csapatbajnokságot, az NB I fináléjában a Vasast győzték le nagy csatában.

Hatalmas bravúrt értek el birkózóink azzal, hogy 2008 után ismét csapatbajnoki aranyérmet szereztek. A fiúk az összesített technikai pontokkal, 44-35-re győzték le a Vasast az NB I fináléjában.

A hétvégén rendezték a Ljubljana Opent, amely a magyar karatésok számára a jövő évi hazai korosztályos Európa-bajnokság kvalifikációjának utolsó állomása volt. Sportolóink három ezüst- és két bronzéremmel térhettek haza, közülük hárman még reménykedhetnek a részvételben.

Csapataink számára is sűrű hét volt az előző. Női röplabda együttesünk magabiztosan nyerte meg hazai pályán a Kispest elleni rangadót, így újoncként átvették a vezetést az NB II-ben.

Felnőtt női és férfi kézilabdázóink egyaránt otthon gyűjtötték be könnyedén a győzelemért járó pontokat. Előbbiek így továbbra is a második helyen állnak, míg a fiúk a Budapest Heroes botlásának köszönhetően átvették a vezetést a Budapest Bajnokságban.

Vízilabdázóink háromszor is hazai medencében szálltak vízbe. Sajnos a rangadókon ezúttal nem jártak sikerrel a mieink. A nők a Dunaújvárostól, a férfiak a Honvédtól kaptak ki. Petrovics Mátyás tanítványai annak örülhettek, hogy a Tatabánya ellen hozták a kötelezőt. A hét krónikájához hozzátartozik, hogy két játékosunk, Ágh György és Sugár Péter is bekerült a junior-világbajnokságra utazó válogatottba.

A labdarúgóknál férfi együttesünk kapott gól nélkül zárta az őszi szezont hazai pályán, a Testvériség 4-0-s legyőzése pedig azt jelenti, hogy továbbra is vezeti a bajnokságot a BVSC. A nők magabiztos sikert arattak, a Gyömrőt 15-0-ra múlták felül hazai környezetben.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz