Menü

BVSC Napló: A legjobb négy között

2021. Május 03
336
BVSC Napló: A legjobb négy között

Múlt héten biztossá vált, hogy férfi vízilabdázóink 17 éve nem látott bravúrt ismételnek meg és ott lesznek az OB I elődöntőjében! Azért ezen kívül is értek még el szép sikereket sportolóink, amelyeket mutatunk is a BVSC Naplóban!

Magabiztos sikerrel zárták férfi vízilabdázóink az OB I alapszakaszát a Honvéd ellen, az viszont már a Tatabánya elleni győzelemmel biztossá vált, hogy ott lehetünk az elődöntőben! A legjobb négy között a Szolnok vár a mieinkre.

Női vízilabdázóink bronzmérkőzése azért is volt különleges a múlt héten, mert egyesületünk ikonja, Takács Orsolya azon a találkozón szerepelt utoljára játékosként a BVSC-ben. Világ- és Európa-bajnok klasszisunkkal beszélgettünk többek között a pályafutásáról és a jövőjéről is!

Idegenben nyertek labdarúgóink a Tiszaújváros ellen Murai Márk duplájával, majd otthon a Sajóbábonyt is sikerült felülmúlni. A tabellán pedig nyolc pontra csökkent a hátrányunk a Tiszakécske mögött.

Női labdarúgóink megszorongatták a tabella negyedik helyén álló FC Hatvan együttesét a pótolt mérkőzésen az NB II Keleti csoportjában, de a pontszerzés ezúttal nem sikerült.

Zsinórban harmadik győzelmükkel már a hetedik helyen állnak női kézilabdázóink újoncként az NB II dél-nyugati csoportjában! Ezúttal Marcalin sikerült nyerniük a mieinknek 31-26-ra!

Anyák napja alkalmából a BVSC-Zugló utánpótlás sportolói ezzel a videóval köszöntötték az Édesanyákat!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz