Menü

BVSC Napló: A bronzcsata vár ránk

2021. Május 10
374
BVSC Napló: A bronzcsata vár ránk

Nem sikerült meglepni az alapszakaszgyőztes Szolnokot férfi vízilabdázóinknak, ennek ellenére még tovább tart ez a remek szezon a mieink számára, hiszen a bronzéremért küzdhetünk majd. Mutatjuk a BVSC Naplóban mi történ még a múlt héten!

Bár az első negyedben még tartottuk a lépést a Szolnokkal, sőt, a második nyolc perc elején vezettünk is, végül a Tisza-partiak nyertek 11-7-re a férfi vízilabda OB I elődöntőjében! Így ellenfelünk jutott be a fináléba, de a mieink számára sem ért véget a szezon, hiszen a bronzmeccs vár majd a fiúkra!

Zsinórban negyedik győzelmüket szerezték női kézilabdázóink az NB II dél-nyugati csoportjában! Ráadásul a tabellán negyedik helyezett Veszprém ellen sikerült magabiztosan, 26-20-ra diadalmaskodni!

Sajnos nem sikerült a bravúr férfi kézilabdázóinknak és a bajnok Squadra Buda örülhetett a 34-27-es győzelemnek! Ennek ellenére gratulálunk újonc csapatunknak, amely biztosan a Top4-ben zárja a szezont, de akár még harmadik helyét is megőrizheti a Budapest I. osztályban!

Nem sikerült a pontszerzés labdarúgóinknak. Férfi együttesünk az NB III Keleti csoportjában a Kisvárda II vendégeként 1-0-ra kapott ki, míg a nők Kazincbarcikán maradtak alul 6-1-re az NB II Keleti csoportjában.

Az elmúlt időszakban elmaradt Bozsik rendezvények és tornák helyett a legkisebb labdarúgó szekciónk csapatai edzőmérkőzéseken léptek pályára. A mögöttünk álló három héten több mérkőzést is játszottak fiataljaink.

A felújított székház mellett a Tatai úti komplexum új öltözőkkel, konditeremmel, orvosi, illetve gondnoki szobákkal és kiszolgáló helyiségekkel gazdagodott, továbbá megnyíltak a legmodernebb követelmények alapján épült új pályák is. Ünnepélyes keretek között adtuk át a megújult létesítményt.

Május 10-től ismét folytatjuk a BVSC-Zuglónál az úszásoktatást! Az újrakezdés részleteiről itt írtunk bővebben.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz