Menü

Bravúr véres küzdelemben

2017. Március 30
1683
Bravúr véres küzdelemben

Nem arra számított az uszodánkba kilátogató közel 200 néző, hogy a sztárokkal felálló OSC-t majd megszorongatja a csapatunk.

Ebben csak a legvérmesebb BVSC-szurkolók bizakodtak. A többségben még élénken élt a Szolnok közelmúltbeli vendégeskedése, amikor a világsztárok 17 gólt lőttek együttesünknek. A mérkőzés úgy is indult, hogy a szkeptikusabb szurkolóknak lesz majd igazuk. Az OSC kedve szerint lőtte a gólokat, és találkozó már az első negyedben eldőlni látszott (2-5).

A második játékrész már valamivel szorosabb küzdelmet hozott, de a félidőbeli 8-5-ös OSC vezetés még mindig sima meccset sejtetett.

Aztán a második játékrészben jött a nem várt fordulat. A nagynevű ellenfélnek már nem jöttek be a figurái, a lelkes csapatunk pedig gólról gólra csökkentette a hátrányát. Előbb Szűcs Levente edzőnk, illetve az ellen trénere, Vincze Balázs hangulata, majd a közönség hozzáállása változott nagyon látványosan meg.

A hazai szurkolók egyre inkább tűzbe jöttek, a hangulatról és az indulatokról pedig a néhány érdekes bírói ítélet és a vízben zajló parázs csata gondoskodott. Ez utóbbinak szenvedő alanya volt egyik játékosunk, Pásztor Mátyás is, aki egy jól kivitelezett ütés után vérző fejjel szállt ki a medencéből. Az akkor kiosztott négyperces kiállítás pedig gyakorlatilag el is döntötte a mérkőzést, amelyet nagy meglepetésre a mi csapatunk nyert meg 12-11-re. Ezzel pedig újabb nagy lépést tettünk a középszakasz ötödik helye felé, amelynek révén a helyosztó mérkőzéseket is kedvezőbb helyzetben várhatnánk.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz