Menü

Bővebb kerettel, változatlan célokkal

2021. Október 06
424
Bővebb kerettel, változatlan célokkal

Pénteken női röplabdázóink számára is elkezdődik a szezon. Daróczi Gergely tanítványai hazai pályán a Gödöllő ellen rajtolnak az NB II-ben, ahol a tavalyinál bővebb kerettel cél a feljutás kiharcolása.

Októberig kellet várniuk női röplabdázóinknak a szezon kezdetére, de pénteken az NB II-ben, jövő szerdán pedig a Magyar Kupában is fontos feladat vár a csapatra. A hosszú felkészülés alatt erős ellenfelekkel játszhattak a mieink, ráadásul ezeken a mérkőzéseken jól teljesítettek a lányok.

„Jól sikerült a felkészülés. Történt sok változás, hiszen jöttek új érkezők. Idén nagyobb kerettel edzünk, nagyjából 18-19 játékos van most, tanulva a tavalyi évből, amikor elfogytunk a szezon végére. Ezt szeretnénk ezúttal elkerülni” – árulta el honlapunknak vezetőedzőnk.

Az alapszakasz lebonyolítása változott egy kicsit, hiszen a középszakaszban a csoportok első két helyezettjei lehetnek majd ott, ahol majd a hat résztvevő körmérkőzést játszik egymással. Ráadásul az alapszakasz megnyerésének is komolyabb tétje lesz, hiszen a győztes plusz két ponttal kezdi a következő etapot.

„A csoportban a Szeged lesz idén a fő riválisunk. Mindenképpen szeretnénk az első helyen végezni, míg a szezon végén szerintem reális cél a feljutás. A csapat erőssége szerintem idén az lehet, hogy minden posztra van legalább 2-3 ugyanolyan kvalitású játékosunk. Bár fiatalabbak és idősebbek is vannak, de a keret átlagéletkora alapvetően 21-23 év. Az érkezők között pedig akadnak olyan fiatalok is, akik az NB I-ből jöttek. Bizakodóan várom a rajtot” – tette hozzá Daróczi Gergely.

Új érkezőink közül Tóth-Bagi Réka és Bajnóczi Fruzsina, valamint az utánpótlásból felkerülő Németh Zina nyilatkozott youtube-csatornánknak.

Pénteken 19 órától a Gödöllőt fogadják a mieink az új csarnokunkban. Sok sikert kívánunk a csapatnak! Hajrá BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz