Menü

Bajnokcsapat!

2019. Június 03
1394
Bajnokcsapat!

 

Megnyerte a Final Fourt, ezzel pedig az Extra Liga bajnoka lett asztaliteniszcsapatunk. A Celldömölkön rendezett négyes döntőben tegnap a címvédő hazaiakat győztük le, ma pedig az alapszakasz nyertesét, a Pécset vertük 6-4-re.

Pedig a mindent eldöntő találkozó nem jól indult, hisz a Jakab JánosMolnár Krisztián duó elveszítette a párosok küzdelmét, s, ha hozzátesszük, hogy a Pécsnek az 5-5-ös döntetlen is elegendő lett volna az aranyéremhez, akkor azt mondhatjuk, hogy mindjárt a mérkőzés elején 2-0-s hátrányban voltunk velük szemben. Csapatunk azonban képes volt felállni, és Jakab János 3, Molnár Krisztián 2 és a mindössze 16 esztendős András Csaba egy győzelmével 6-4-re hozták a találkozót. Ez pedig klubunk 26 bajnoki aranyérme volt asztalitenisz sportágban.

Szakosztályunk szakmai stábja idén szerette volna a „Grand Slamet” is megcsinálni, azaz, minden korosztályban megszerezni a csapatbajnoki címet. Ez sajnos a legkisebb, újonc korcsoportban nem sikerült, ott „csak” harmadikok lettünk, ám a serdülő, az ifjúsági és felnőtt korosztályban klubunk adta az idei bajnokcsapatot.

A nagyszerű szerepléshez klubunk nevében is GRATULÁLUNK!


 

Kép: MOATSZ

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz