Menü

Bajnokainkkal is találkozhatsz a BVSC Sportválasztón

2020. Szeptember 11
1018
Bajnokainkkal is találkozhatsz a BVSC Sportválasztón

Már csak két nap és megrendezzük a BVSC-Zugló idei Sportválasztóját, ahol a sportágkipróbálások mellett bajnokainkkal is találkozhatsz majd. Várunk szeptember 13-án vasárnap 10 és 16 óra között a Mogyoródi úti Sporttelepen!

Ahogy legutóbbi írásunkban jeleztük, színes programok várnak a családokra és gyermekekre vasárnap a BVSC-Zugló 2020-as Sportválasztó rendezvényén. A szórakoztatás és sportágkipróbálás (asztalitenisz, birkózás, karate, labdarúgás, röplabda és vívás) mellett bajnok sportolóinkkal is találkozhatnak majd a Mogyoródi úti Sporttelepre kilátogatók.

A 10 és 16 óra között zajló eseményen több pódiumbeszélgetés is lesz szakosztályaink képviselőivel és sportolóinkkal, hogy az érdeklődők is minél jobban megismerjék őket. Jelen lesz a világbajnok birkózó, szakosztályunk elnöke Kiss Balázs, aki esküvője után készül a tokiói olimpiára. Továbbá Bernek Péter rövid pályás világ- és Európa-bajnok úszó is ott lesz a BVSC Sportválasztón, ahol többek között olimpiai felkészülése is szóba kerül majd. De fiatal tehetségünkkel, a még mindig csak 19 éves, de a felnőttek között csapatban Európa-bajnoki ezüstérmes, egyéniben pedig bronzérmes Pusztai Lizával is találkozhatnak majd a látogatók.

A rendezvényen fokozottan figyelünk a járványügyi előírásokra, ezért kérjük, mindenki tartsa be az alábbi szabályokat:

  • A beléptetési pontoknál testhőmérséklet-mérés lesz. 37,5 oC feletti hővel senki nem léphet be a Sportválasztóra.
  • Kötelező a kézfertőtlenítés érkezésnél! Az esemény alatt is folyamatos fertőtlenítést végzünk.
  • Aki betegnek érzi magát, kérjük, hogy tartózkodjon a megjelenéstől.
  • Bár kültéri rendezvényről van szó, de javasolt a maszk használata.
  • A járványügyi megelőzés miatt az eseményre érkezőket kérjük, hogy ide kattintva töltsék ki az előzetes regisztrációs űrlapunkat szeptember 12. (szombat) délig, így meggyorsítható a bejutás. Ugyanis akinek nem lesz kitöltött űrlapja, ezt a helyszínen, a belépéskor kell pótolnia.

A BVSC Sportválasztó fővédnöke, klubunk elnöke, Szatmáry Kristóf. A rendezvényre a belépés ingyenes.

Fedezd fel a mozgás örömét, találd meg a hozzád illő sportágat, a választásban a legjobbjaink segítenek. Várunk barátaiddal, családoddal együtt szeptember 13-án!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz