Bajnokaink várnak minket!

Bajnokaink várnak minket!

A Duna Arénában megtartották a 17. FINA Masters Világbajnokság vízilabdatornájának sorsolását.

A férfiak küzdelmeire összesen 102 csapat nevezett. A legnépesebb korosztály a 45+ és az 50+, melyekben 16-16 csapat vetélkedik majd az érmekért de a 40+ korosztályban is sok csapat – összesen – 14 csatázik majd egymással. A legnagyobb érdeklődés ez utóbbi korosztály küzdelmeit övezi, köszönhetően annak, hogy a Sydney olimpián aranyérmes magyar gárda is benevezett a tornára. Így többek között egykori nagy bajnokainkért, Szécsi Zoltánért és Märcz Tamásért is szurkolhatunk majd a Hajós Alfréd uszodában. A Millennium névre keresztelt magyar csapat az olasz Pallanuoto Milano-val és az A.S. Dilett-tel, valamint a török Galatasaray-jal került egy csoportba.

Többek között a BVSC nagycsaládjához tartozó Szalkay Orsolyával, Rédei Katalinnal és Gruber Laurával (illetve világ- és Európa-bajnok vízilabdázókkal felálló) felálló Budakalászi SC a +30-as korosztályban indul majd, és olyan csapatokkal találkozhat, mint az amerikai The Olympic Club, az orosz KINEF Kirishi, a brit English Roses Masters Water ERME, a magyar Bánki SE, az amerikai Bay Area Masters és a német Eimsbütteler Turnverband.

Az augusztus 7-én kezdődő és 20-án záruló 17. FINA Masters Világbajnokság eseményei, mind a Duna Arénában (úszás), mind a Hajós Alfréd uszodában (vízilabda) ingyenesen látogathatók. A szurkoláshoz mindössze előzetes regisztráció szükséges. Erre augusztus 1-től az eventim.hu oldalon lesz lehetőség.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay