Menü

Az ősz rangadója következik – VIDEÓ

2019. Október 11
1594
Az ősz rangadója következik – VIDEÓ

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a szezon eddigi legfontosabb mérkőzése vár szombaton felnőtt labdarúgóinkra. A BLSZ I. osztályának éllovasa, a Csepel FC látogat a Szőnyi útra. Egy győzelemmel viszont a BVSC-Zugló átveheti a vezetést a bajnokságban.

Nagyjából a BLSZ I. osztályának egy negyedénél járva a Csepel FC és a BVSC-Zugló kicsit ellépett a többi együttestől, így különösen is érdekes mérkőzésre van kilátás szombaton 19 órától. A bajnoki menetrend szerint idegenben léptünk volna pályára, de végül megcserélték a csapatok, így a BVSC lett a pályaválasztó.

Igaz, jelenleg a Csepel vezeti a bajnokságot, de a mieink egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Ami a két együttes szereplését illeti, riválisunk 7 győzelem mellett csupán egyszer kapott ki. A 6. fordulóban a SZAC vendégeként nem sikerült begyűjteniük a három pontot. Ez alatt 24 gólt szereztek és csupán 7-et kaptak.

A BVSC is egy alkalommal vesztett pontot, de Gabala Krisztián tanítványai még veretlenek. Egyedül az Ikarus BSE ellen botlott a csapat, az a találkozó 2-2-es döntetlen lett. A lőtt (27) és kapott (5) gólok tekintetében jobban állunk ellenfelünknél. Dr. Horváth Gábor szakosztályvezetőnk bizakodva várja az összecsapást.

„Elsősorban azt várom, hogy minél több szurkoló legyen kint a mérkőzésen, továbbá természetesen BVSC-győzelmet, jó játékot és kevés izgalmat. Szeretnénk magabiztosan behúzni ezt a meccset. Fontos találkozó, de azért nem kell túlhangsúlyozni ennek a párharcnak a jelentőségét” – nyilatkozta honlapunknak dr. Horváth Gábor.

Szakosztályvezetőnk értékelte a szezon eddigi eredményeit, továbbá megkértük, hogy tippelje meg az eredményt. Ezekről bővebben az alábbi videóban árult el részleteket.

 

 

Szurkoljunk minél többen, szombaton 19 órától a Szőnyi úton! Hajrá BVSC!

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz