Menü

Az idei szezon legnehezebb mérkőzése vár csapatunkra

2020. Augusztus 15
1095
Az idei szezon legnehezebb mérkőzése vár csapatunkra

A szerdai egri siker után vasárnap ismét idegenben lépnek pályára felnőtt labdarúgóink az NB III 4. fordulójában. Több játékosára ezúttal nem számíthat vezetőedzőnk, így fiatalabb tehetségeink is szerepet kaphatnak a Sényő ellen.

Korábban azt nyilatkozta honlapunknak Gabala Krisztián, hogy a Mezőkövesd II, Eger, Sényő hármas ellen lejátszott mérkőzések során hét pont megszerzésével már elégedett lenne. Ebből eddig a két győzelemnek köszönhetően már hat egység megvan. Azonban vasárnap az eddigi legnehezebb erőpróba vár csapatunkra a Sényő ellen, az NB III Keleti csoportjának 4. fordulójában.

„Szervezett, rutinos és állandóságot mutató együttes otthonában lépünk pályára, amely ráadásul nagyszerűen kezdte a szezont. A rúgott gólok száma önmagáért beszél, így csak akkor lehetünk eredményesek, ha magas szinten védekezünk. Az elmúlt mérkőzések után csapatunk pozitív gondolatokkal kel útra, még akkor is, ha további játékosok sérülés és egyéb okok miatt biztos nem lépnek majd pályára. Schrammel, Ladányi és Kovács mellé csatlakozik Hrepka, Szabó, Murai és Pintér. Játékosainkat ifistákkal pótoljuk majd, akik biztos vagyok benne, hogy jó teljesítménnyel rukkolnak elő! Az előzmények tekintetében az egy pontot is óriási eredménynek tartanám” – nyilatkozta vezetőedzőnk.

A Sényő az 1. fordulóban idegenben kikapott 3-2-re a Tiszafüredtől, de az elmúlt két mérkőzésén hazai pályán nagyarányú győzelmet aratott. Előbb a Salgótarjánt 6-1-re, majd a Mezőkövesd II-t 5-0-ra múlták felül, így valóban kulcsfontosságú lesz a jó védekezés. A BVSC jelenleg egy ponttal előzi meg riválisunkat a tabellán.

A találkozót vasárnap 17 óra 30 perctől rendezik a Sényő Sportpályán.

Hajrá BVSC!

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz