Menü

A rájátszással folytatódik a szezon

2020. Február 28
945
A rájátszással folytatódik a szezon

Női röplabda együttesünk rögtön az első NB II-es évében bejutott a feljutásról döntő rájátszásba. Daróczi Gergely csapata vasárnap hazai pályán a Szeged ellen kezdi meg a bajnokság következő szakaszát.

Tizenkét győzelem és mindössze négy vereség. Bár női röplabdázóink első szezonjukat teljesítik az NB II-ben, Daróczi Gergely tanítványai eddig meggyőző eredménysort tudhatnak maguk mögött. Egyedül a végül mögöttünk záró Gödöllő U21-es csapatától oda-vissza kaptak ki a lányok, valamint Nyíregyházán egy drámai ötszettes mérkőzésen nem sikerült nyerni, továbbá az alapszakasz végén a már tét nélküli kispesti vendégjáték alkalmával. Ráadásul a végül alapszakaszgyőztes Kispestet otthon 3-0-ra múlták felül a mieink.

Vasárnap pedig már folytatódik is a bajnokság a rájátszással, ahol a Keleti „A” és „B” csoport első két-két helyezettje küzd meg a végső négyes döntőbe jutásért, ahol majd a Nyugati csoport legjobbjai ellen harcolhatják ki a feljutást a csapatok. Odáig még hosszú az út, így nézzünk mi is a BVSC előtt álló feladatokra.

Kezdésként vasárnap 13 órától a Szeged vendégeskedik a Szőnyi úton, amely a Békéscsaba és a Vasas U21-es csapata mögött – az U21-es együttesek csak az alapszakaszban vesznek részt – magabiztosan jutott tovább, tehát ez rögtön egy jó erőfelmérő lesz a mieinknek. Ezt követően három hét szünet után a már jól ismert Kispest látogat hozzánk, majd Szegedre utaznak Daróczi Gergelyék. Április elején lejátsszuk utolsó hazai meccsünket a másik csoportból érkező HÉP-RÖPKE SE ellen. A kecskemétiek nagyot hajráztak, hogy bejussanak a rájátszásba és többek között a Szegedet is legyőzték ehhez. Végül április végén két idegenbeli meccsel zárjuk a bajnokságnak ezt a szakaszát.

Sok sikert kívánunk a csapatnak! Hajrá BVSC!

 

A BVSC-Zugló programja a rájátszásban:

03.01. 13:00 BVSC-Zugló–Vidux Szegedi RSE

03.22. 17:00 BVSC-Zugló–Kispest SE

03.29. 16:00 Vidux Szegedi RSE–BVSC-Zugló

04.04. 17:30 BVSC-Zugló–HÉP RÖPKE SE

04.18. 13:00 Kispest SE–BVSC-Zugló

04.25. 17:00 HÉP-RÖPKE SE–BVSC-Zugló

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz