Menü

A listavezetőhöz látogatnak labdarúgóink

2020. Szeptember 13
818
A listavezetőhöz látogatnak labdarúgóink

Talán a szezon eddigi legnehezebb mérkőzése vár felnőtt labdarúgóinkra ma délután. Ugyanis Gabala Krisztián tanítványai az NB III Keleti csoportjának éllovasához, a Jászberényhez látogatnak.

A hétközi forduló után hétvégén újabb mérkőzés vár labdarúgóinkra, méghozzá nem is akármilyen. Az NB III Keleti csoportjának 10. fordulójában a listavezető Jászberény vendége lesz a BVSC-Zugló. Csapatunk a Gyöngyös elleni hazai döntetlen után továbbra is egyedüliként, őrzi veretlenségét a Keleti csoportban, a vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődő összecsapáson viszont nehéz dolguk lesz a fiúknak, hogy tovább folytassák ezt a jó sorozatukat.

„Ez a találkozó csak a pillanatnyi tabellának köszönhetően mondható rangadónak. Célunk továbbra is az, hogy stabilitást mutassunk és az ősz folyamán szerezzünk annyi pontot, hogy nyugodt tavaszunk legyen. Éppen ezért nem számítok látványos mérkőzésre. Csapatomtól racionális játékot várok a csoport egyik, ha nem a legerősebb együttese ellen” – nyilatkozta honlapunknak Gabala Krisztián.

A Jászberény az első fordulóban Tiszaújvárosban veszített pontot, ahol 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó. Ezt követően viszont zsinórban ötször is nyerni tudott a csapat. Augusztus végén a Tiszafüred aztán legyőzte a Jászberényt (2-1), majd azóta ismét két siker van a tarsolyban. Így nem véletlen, hogy vezetik a Keleti csoportot. Ráadásul hazai pályán még pontot se veszített az együttes.

Hajrá BVSC!

 

Fotó: Babiczky Ákos

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz