Menü

A győzelem útján maradni

2019. Augusztus 28
1417
A győzelem útján maradni

Hazai pályán folytatódik a bajnokság felnőtt labdarúgóink számára. Gabala Krisztián együttese ezúttal pénteken lép pályára. A fiúk az 1908 SZAC Budapest együttesét fogadják a Szőnyi úton.

Csapatunk két mérkőzés után két győzelemmel áll a BLSZ I. osztályának második helyén, de csupán a rúgott gólok számában marad el a listavezető Csepeltől. Ezúttal az 1908 SZAC Budapest gárdáját látjuk vendégül. Az ellenfél az Újpest FC II-től kikapott 2-1-re a nyitófordulóban, a múlt héten viszont hazai közönség előtt ugyanilyen arányban nyert a REAC ellen.

„Fiatal, motivált együttes látogat a Szőnyi útra, amely taktikailag és fizikálisan is jól fel van készítve. Csapatukat sokra hivatott játékosok alkotják, akiket kellő tisztelet mellett fogadunk majd. Számunkra hazai környezetben csak a három pont elfogadható, így ennek tudatában lépünk pályára, de óva intek mindenkit a „könnyű találkozó kifejezéstől”!” – nyilatkozta Gabala Krisztián honlapunknak.

A találkozónak Somogyi Sára személyében női játékvezetője lesz majd.

„Szeretném megjegyezni, hogy nagyjából 10 telefonhívást kaptam a játékvezetőt illetően, és mindenkinek elmondtam, hogy az érzelmi intelligenciát kivéve nincs különbség. Sőt, örüljünk neki mi férfiak, hogy a nők sokkal magasabb szinten vannak e téren” – tette hozzá vezetőedzőnk.

A mérkőzést pénteken 19 órától rendezik a Szőnyi úton.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a csapatnak! Hajrá BVSC!

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz