Menü

A felnőttek mellett az utánpótlás számára is erősítést jelentenek

2019. Július 21
1615
A felnőttek mellett az utánpótlás számára is erősítést jelentenek

Két új játékos is csatlakozott labdarúgó együttesünkhöz. A kilencszeres válogatott Balogh Béla a védelemben, míg Korozmán Norbert a támadó szekcióban jelenthet erősítést. A két sportoló e mellett utánpótlás edzőként is dolgozik majd a BVSC-nél.

Komoly első osztályú múlttal rendelkező labdarúgóval erősített klubunk. Balogh Béla a tavasszal véget ért szezonban még az MTK-ban futballozott, amellyel a 2007-2008-as idényben bajnoki címet szerzett. Később a Kecskeméttel Magyar Kupa aranyéremnek örülhetett és kilencszer lépett pályára a felnőtt válogatottban. A kiváló védő viszont nem csupán a pályán, hanem a pálya mellett is erőssége lehet a BVSC-nek.

„Igazából itt kezdtem el focizni, innen indult a pályafutásom és ami nagyon vonzó számomra, hogy van jövőkép. Ráadásul új kihívás számomra, hogy utánpótlásedzőként is bemutatkozhatok. Nagyon bízom benne, hogy sikeres leszek ebben is. Mivel most hagytam abba a profi pályafutásomat, így ez egy új feladat lesz számomra. Az U12 és U13-as korosztály irányítása lesz az én feladatom” – nyilatkozta a 34 éves játékos.

Korozmán Norbert a Rákosmente KSK-tól érkezik és Balogh Bélához hasonlóan utánpótlás edzőként is segíti majd klubunk munkáját.

„Nagyon tetszik a környezet, az infrastruktúra, úgyhogy a körülmények adottak és a feljutás a célunk. Nekem is lesz feladatom a pálya mellett is, ugyanis az U12-es és U13-as korosztálynál edzőként dolgozom majd. Szerencsére ez a két szerepkör jól összeegyeztethető, úgyhogy mindkettőre ugyanúgy fogok tudni koncentrálni. Lesz időm megírni az edzésterveket és a saját edzéseimre is koncentrálni” – árulta el a támadó középpályás, aki azt is hozzátette, hogy inkább gólpasszt szeret adni, hogy ezáltal örömet okozzon csapattársainak.

Labdarúgóink legközelebb szerdán lépnek pályára felkészülési mérkőzésen, ahol éppen Korozmán előző klubjával, a Rákosmentével találkoznak hazai pályán.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz