Menü
 • Válogatott összetartás után, kupameccsek előtt
  2021. December 02
  28
  Négy játékosunk is részt vett a hét elején a női vízilabda-válogatott összetartásán, ahol több fiatal játékosnak is lehetőséget adott Bíró Attila szövetségi kapitány. A BVSC-re a hétvégén pedig már a Magyar Kupa negyeddöntői várnak!
 • Az év utolsó sűrű hétvégéje következik
  2021. December 01
  69
  Női vízilabdázóink a kupában kétszer is vízbe ugranak a hétvégén, vasárnap pedig öt csapatunkért is szoríthatunk. Ez az idei esztendő utolsó hétvégéje, amikor minden felnőtt együttesünkre meccs vár, férfi vízilabdázóink ráadásul rangadót játszanak!
 • Elhunyt tőröző világbajnokunk, Czvikovszky Ferenc
  2021. December 01
  43
  Pár nappal 90. születésnapja előtt elhunyt a világbajnok tőröző, Czvikovszky Ferenc. Bár versenyzői pályafutása mindössze négy évig tartott, rendkívül sikeres volt. Kamuti Jenő búcsúbeszédét osztjuk meg, amely a temetésen hangzott el.
 • Fontos három pontot szereztek női labdarúgóink az esőben
  2021. November 30
  160
  Fölényes győzelmet ünnepelhetett NB II-es női labdarúgó csapatunk. A BVSC a Nyugati csoport alsóházi rangadóján 7-0-ra verte a komoly átalakuláson áteső, a korábbi években veretes eredménysort felmutató, roppant mód megfiatalított Airnergy csapatát.
 • Könnyebb hazai, nehezebb idegenbeli meccsek várnak csapatainkra
  2021. November 25
  114
  Négy együttesünkért is szoríthatunk hétvégén, ráadásul férfi vízilabdázóink és női kézilabdázóink szombat este egymást követően játszanak otthon, így egy remek lehetőség, hogy a helyszínen szurkoljunk a mieinknek. A női vízilabdázókra rangadó vár!
 • Továbbra is hibátlanok röplabdázóink
  2021. November 24
  107
  Ahogy beszámoltunk róla, fontos rangadót nyertek női röplabdázóink a Szeged otthonában. Ezzel a sikerrel vezetik a tabellát a mieink az NB II-ben és vezetőedzőnk szerint nagy lépést tettek a lányok az alapszakasz-győzelem felé.