Menü
 • Feljutottak az NB II-be kézilabdázóink! – VIDEÓ
  2022. Május 26
  8
  Férfi kézilabdázóink a csapat eddigi legnagyobb sikerét érték el azzal, hogy a Budapest I. osztályból feljutottak az NB II-be! Videós összeállításunkban Sebestyén Ákos, valamint a vezetőedző Szakál Dániel értékeli a sikert!
 • BVSC-s úszóérmek nemzetközi versenyekről
  2022. Május 23
  61
  Négy, a hazai világbajnokságra készülő úszónk is jól szerepelt a hétvégén a Mare Nostrum-sorozat első állomásán Monacóban. Míg fiataljaink a V4 Olimpiai Reménységek Nemzetközi Úszóversenyről szállították az érmeket Prágából!
 • Egy lépésre az NB II-től férfi kézilabdázóink
  2022. Május 20
  204
  A Budapest I. osztály alapszakaszát a második helyen zárták férfi kézilabdázóink, akik a múlt héten sikerrel vették a rájátszás első felvonását is. Így vasárnap az NB II a tét fiatal csapatunk számára!
 • Győztes hazai zárás női labdarúgóinktól
  2022. Május 17
  168
  Terdik Ivett bombagóljának köszönhetően utolsó hazai mérkőzését 1-0-ra megnyerte a BVSC-Zugló NB II-es női labdarúgó csapata, amely így a Metis után a Dunaújvárost is oda-vissza verte a bajnokságban!
 • Dráma hat felvonásban
  2022. Május 15
  266
  Ahogy beszámoltunk róla, női röplabdázóink heroikus küzdelemben maradtak le egyelőre az NB I-es feljutásról. A Veszprém elleni találkozót elevenítjük fel, de már előre is tekintünk, hiszen a következő hétvégéken még kivívhatjuk az NB I-es tagságot!
 • „Mindenki kész a feljutásra”
  2022. Május 12
  433
  Szombaton 16 órától női röplabdázóink a döntő visszavágóját játsszák az NB II-ben a Veszprém ellen. A találkozó előtt vezetőedzőnk Daróczi Gergely és csapatkapitányunk, Nyuka Noémi árulta el, hogy mit várnak az összecsapástól.