Menü

Eseményeink

Edzőtábor a nyári iskolai szünidőben


A gyerekekkel való foglalkozás kiemelt fontosságú időszaka a nyári iskolai szünidő. Az edzőtábor napi programja 9.00–18.00 óra között zajlik. A délelőtti és délutáni szakedzések mellett a napi program része az úszás és az erőnléti edzések. Az edzőtáborban folyamatosan 35–40 BVSC játékos vesz részt.

Helyszín: BVSC-Zugló asztalitenisz csarnok, uszoda, labdarúgó edzőplya.
Időpont: július közepétől augusztus végéig.

 

A BVSC-Zugló Évadnyitó Országos Utánpótlás Ranglistaversenye


Az ország minden tájáról érkező 300–400 versenyző részvételével szakosztályunk szervezésében kerül lebonyolításra az újonc, a serdülő és az ifjúsági korosztályok számára.

Díjazás: valamennyi versenyszám győztesei és helyezettjei éremdíjazásban részesülnek. A legeredményesebb szakosztály és a legeredményesebb versenyző serleget is kap.
Helyszín: BVSC-Zugló asztalitenisz-csarnok.

 

Molnár János Emlékverseny, a BVSC-Zugló nemzetközi utánpótlás versenye


A BVSC asztalitenisz-szakosztály versenyzője, a 13 éves Molnár János és édesanyja 1995 februárjában egy országos versenyre való utazás közben tragikus baleset áldozatai lettek. Emlékükre 1996-tól minden évben, 2017 februárjában már 22. alkalommal rendeztük meg a versenyt valamennyi utánpótlás korosztály számára. Ez az esemény az eltelt évek során rangos utánpótlás seregszemlévé fejlődött, a versenyen évente 15–20 ország utánpótláskorú versenyzői vesznek részt. Ez az esemény a méltó megemlékezésen túlmenően szinte egyedüli lehetőséget biztosít a létszámkorlátozás nélkül nevezhető magyar fiatalok számára a nemzetközi tapasztalatszerzésre, erőfelmérésre, a különböző országokból érkező kortársaikkal való találkozásra.

Díjazás: valamennyi versenyszám 1–8 helyezettjei éremdíjazásban részesülnek, különdíjakként serlegek is átadásra kerülnek.
Helyszín: BVSC-Zugló asztalitenisz-csarnok.