Menü

Bemutatkozás


A BVSC-Zugló egyik nagy hagyománnyal bíró szakosztálya vagyunk. Elődeink a kezdetektől fogva kiváló sportolókat neveltek a magyar sport dicsőségére; ez a tendencia az utóbbi években tovább folytatódott.

A 2000-es évektől kezdődően szakosztályunkat a legeredményesebb magyar úszóklubok között tartják számon. Mind hazai és nemzetközi téren nagyszerű eredményekkel rendelkezünk. Eleinte csak utánpótlás szinten volt erős csapatunk, mostanra azonban felnőtt válogatottainkkal is dicsekedhetünk; köztük a 2014-ben világbajnoki címet szerző Bernek Péterrel, de Kozma Dominik, valamint Bohus Richárd is a BVSC-s csapatot erősíti.

uszas fiu c nezo

Míg 2019 év elejétől csatlakozott klubunkhoz a világklasszis legenda, Cseh László, valamint a nagy tehetség Burián Katalin és Németh Nándor is.

Szakosztályunkban öt csoportban folynak az edzések, hat edző irányítása mellett. Versenyzőinket korosztályok szerint soroljuk be a csoportjainkba, ahonnan bizonyos életkor után kerülnek a feljebb lévőbe. Edzőink közösen dolgoznak a csoportok mellett.

További információkért látogasson el honlapunkra>>