Menü

Bemutatkozás

A BVSC-Zugló Műugró Szakosztálya több mint 70 éves múltra tekint vissza. Sok gyerekkori álmot váltottunk valóra olimpiákon, világversenyeken való szerepléssel. Emellett rengeteg felnőtt kedves gyermekkori emléke vagyunk, hiszen edzéseink, táboraink mindig remek hangulatban telnek. Különböző generációk találkozhatnak tornatermünkben, mivel 4 éves kortól akár nyugdíjas korig ajánlunk szabadidős illetve versenysportra lehetőséget.

muugro1

Az is jó, ha még nem rendelkezel sportolói múlttal, de ha már szereztél tapasztalatot bármilyen tornasportból, úszásból, táncból, szinkronúszásból, korcsolyából, fitneszből stb., akkor érdemes fontolóra venned a műugrást! Nálunk könnyen és gyorsan megtanulhatod a műugrás alapjait, és utána már csak rajtad múlik a többi.

muugro2

A mi csapatunkban edzőinken kívül gyógytornász, táplálkozási tanácsadó, mental coach és igény szerint masszőr segíti a sportolóinkat.
Ezen felül egy jól felszerelt saját tornaterem áll rendelkezésünkre az eredményes felkészülés érdekében. 4 edzőnkkel nyílik lehetőséged dolgozni: Benyák Andrással, Fazekas Barbarával, Juhász Majával, Horváth Csinszkával és Dákai Dáviddal.

 

Mindannyian sok szeretettel várunk!