Menü

Aquafitness


Az Aquafitness vízi gyakorlatok összességét jelenti, ami az aerobik és a gyógytorna mozgásanyagát felhasználva, az ízületeket kímélő és a gerincre ható erő csökkenésével együtt ad lehetőséget a test mozgatására. A vízben végzett mozgások a víz ellenállásának köszönhetően a sérülések kialakulásának kockázatát szinte minimálisra csökkentik, miközben fejlesztik az izomzatot, az aerob állóképességet és a mozgáskoordinációt. Növelik az ízületek mozgásterjedelmét, valamint javítják az anyagcserét és a keringési zavarokat. Megfelelően alkalmazható sérülések utáni rehabilitáció céljából, illetve tartási rendellenességek javítására.

 

Aquafitness

 

 Kinek ajánljuk?

Korra, nemre való tekintet nélkül bárkinek (fiataloknak, időseknek egyaránt)
Tartási rendellenességben (gerinc, mellkas deformitással) szenvedőknek
Műtét utáni rehabilitációban résztvevőknek
Ízületi problémákkal szenvedőknek
Szív-és érrendszeri bántalmak esetén
Időseknek, akik nehezebben mozognak
Bárkinek, aki szereti a vizes közeget, de számára az úszás monoton, unalmas.


A foglakozásokon NEM KÖVETELMÉNY az úszástudás, ugyanis kifejezetten erre a mozgásformára kifejlesztett övet használunk, ami fenntart a víz felszínén, így teljesen biztonságos, nem lehet elmerülni vele.


Időpont:
Kedd és csütörtök 20:40-21:40
Helyszín: Budapest, Szőnyi út 2.


Ára: 2.400 Ft/alkalom vagy havi bérlet: 14.000 Ft/8 alkalom
+ 2 000 Ft letéti díj

A foglalkozásokhoz szükséges felszerelést mi biztosítjuk, amit hozni kell: fürdőruha (lehetőleg egyrészes), papucs, törölköző.
Jelentkezés:
Zala Borbála
+36 30 633 77 43
aquafitness@bvsc.hu

 

Rancz Lívia 2012-ben végezett az akkori Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar testnevelői szakán, ahol úszóedzői végzettséget szerezett, majd 2015 júliusában Testnevelő- Gyógytestnevelő tanári diplomáját is megszerezte. 2012 óta különböző életkorú gyerekek (3-12 év) kisvizes vízhez szoktató és mélyvizes úszását tartja, nyári táborok szervezésével és lebonyolításával együtt. Jelenleg a BVSC-Zugló leigazolt, válogatott versenyzője  karate sportágban.