Menü

Alapítványaink


Az utánpótlás-nevelés fejlesztéséhez a szakosztályok alapítványainak támogatásával lehet hozzájárulni.
A befolyt összeget az edzéseken kívüli programlehetőségek bővítésére és a rászoruló versenyzők támogatására fordítja a szakvezetés.


TOPPINGPONG UTÁNPÓTLÁS ALAPÍTVÁNY


Alapítvány célja: az alapítvány a legtehetségesebb 18 éven aluli magyar asztalitenisz-versenyzők menedzselésének elősegítésére, az asztalitenisz sport népszerűsítésére és az ezzel kapcsolatos rendezvények előmozdítására jött létre. Ennek keretén belül elősegíti a 18 év alatti testi és szellemi fejlesztését, egy egészséges életszemlélet és életmód kialakítását, sportrendezvények és táborozások szervezését, valamint az oktatók-edzők szakmai továbbképzését és a színvonalas sporttevékenységhez szükséges eszközök beszerzését.

Adószáma: 19020611-1-42
Címe: 1142 Budapest, Szőnyi út 2.


„ÚSZÁS A JÖVŐÉRT” ALAPÍTVÁNY


Alapítvány célja: magas szintű úszásoktatás révén a versenysport részére – a BVSC-Zugló keretébe tartozó – úszó utánpótlás nevelése, ezzel egyidejűleg a szabadidő úszósport lehetőségeinek bővítése, ezen célok megvalósítását segítő pályázatok figyelemmel kísérése, azokon való részvétel, szponzori támogató felkutatása, az így szerzett támogatások igénybevétele és a fenti célokra fordítása.

Adószáma: 18698673-1-42
Címe: 1155 Budapest, Tóth István u. 30.

BVSC-PÓLÓ KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY


Alapítvány célja: Zugló lakosságának egészséges életmódját elősegíteni, elsősorban a vízilabda és egyéb, vízben űzhető sportágakra (úszás, műúszás, műugrás, víziaerobik, vízihoki, stb.) lehetőséget biztosító létesítmények kialakításának kezdeményezésével és meglévők fejlesztésével. Továbbá: Zugló vízisportjának fejlesztése, támogatása, segítése; országos szinten támogatni a vízilabda utánpótlás nevelését, annak területi elterjedését elősegíteni; az egészséges életre nevelés keretében a kerületi gyerekek úszásoktatásának támogatása óvodáskortól kezdődően, a kerületi óvodákkal és iskolákkal együttműködve; a MÁV-dolgozók gyerekeinek kiemelt szintű oktatása. Mindezek mellett: tömegsport rendezvények, tornák, versenyek szervezése és támogatása, nyári- és edzőtáborok szervezése és támogatása, valamint klubélet kialakítása.

Adószáma: 18053395-1-42
Címe: 1142 Budapest, Szőnyi út 2.

NAGY ÁRPÁD ALAPÍTVÁNY A BVSC VÍVÁSÉRT


Alapítvány célja: a zavartalan sportolás feltételeinek, a sportoló ifjúság nevelésének és oktatásának, a sportolók testi és szellemi fejlődésének, egészségének biztosítása mindenki számára nyitott tételekkel. A BVSC-Zugló Vívószakosztályában a vívóifjúság nevelése, edzőtáborok szervezése, a kiemelkedő eredményt elért vívók és edzők jutalmazása, a szakosztály létesítmény – fejlesztésének és felszerelés – ellátottságának, a BVSC-Zugló tevékenységének támogatása. Az alapítvány további célja a vívósportban kimagasló teljesítményt nyújtott nagyságok emlékének megőrzése, az ezzel kapcsolatban tárgyi emlékek gondozása, ápolása, méltó elhelyezése, a kulturális emlékekre nyitott emberek számára hozzáférhetővé tétele.

Adószáma: 18057045-1-42
Címe: 1142 Budapest, Szőnyi út 2.

MILON BIRKÓZÓSPORT ALAPÍTVÁNY


Alapítvány célja: BVSC-Zugló Birkózó Szakosztály támogatása.

Adószáma: 18081352-2-42
Címe: 1142 Budapest, Tatai u. 85.